Arvoisa lukijani,

Tässä blogissa allekirjoittanut kertoo kokemuksiaan kylttyyrinsaralta - todennäköisesti tulen kirjoittamaan erityisen paljon elokuvista, teatterista, musiikista ja kirjallisuudesta. Myös ruokakulttuuri erinäisine ilmentymineen kuuluu minulle tärkeisiin asioihin. Kokemusta ja näkemystä näihin aihepiireihin minulla on vaihtelevasti. Mielipiteitä yleensä tasaisen varmasti.

Blogin tarkoituksena lienee lähinnä turhanpäiväinen itsekorostus ja omaan napaan tuijottelu. Puolustuksekseni sanottakoon, että minun mielestäni on yksinkertaisesti kivaa analysoida näkemiäni ja kokemiani asioita. Ja vielä parempaa on tietysti se, kun ne voi vielä jakaa jonkun muun kanssa ja samalla harjoitella kirjoittamista.

Voisin myös sanoa sanasen jos toisenkin "taiteen virkistävistä vaikutuksista" ja "esteettisten elämysten terapeuttisuudesta", jotka innoittavat minua tämän blogin kirjoittamiseen. En kuitenkaan tee niin, sillä en halua kuulostaa keski-ikäiseltä kukkahattutädiltä. Sen sijaan sanon, että tässä maailmassa on vain yksi tai kaksi asiaa joita teen mieluummin, kuin istun jonkun äärimmäisen loistavan teatteriesityksen katsomossa. Samanlaisia elämyksiä saatan saada myös loistavan aterian äärellä.

Kyse on henkilökohtaisista esteettisistä elämyksistä, kokemyksista, jota mittaan tässä blogissa itse luomallani Esteettisen Elämyksen asteikolla. Arvioin taide-elämyksiäni siis asteikolla yhdestä viiteen "ee":n. Pisteytys noudattaa seuraavaa asteikkoa:

Minnan Esteettisen Elämyksen asteikko

1ee 

Jätti täysin kylmäksi.


2
ee

Viehätyin hieman, mutta olisin mieluummin lukenut naistenlehteä kotona (ja minähän en lue     
naistenlehtiä).


3ee 

Loistavaa ajankulua, viehättäviä yksityiskohtia, jotain kuitenkin puuttui. 


4ee 

Aika lähellä täydellisyyttä: minä nautin enkä kertaakaan kaivannut muualle.


5ee 

Orgasmi ja autuus, (melkein) itkin onnesta! Ensiluokkaisen ainutlaatuista! Kiitos!


Kyse on siis 100 % subjektiivisista arvioista, joihin voi ja kannattaa suhtautua sen mukaisesti.

Terkuin,
Minna